aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΧάαλαντ: Ο κορυφαίος στη συχνότητα σκοραρίσματος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Χάαλαντ: Ο κορυφαίος στη συχνότητα σκοραρίσματος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Συγκρίνοντας σκόρερ με τουλάχιστον 20 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να… ταΐζει σκόνη ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε βραδιές που κουνήθηκε το σεντόνι.

Ο Νορβηγός κατάφερε με… αεροπλανικό αλά Κρόιφ να σκοράρει και απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την ολική επαναφορά και το τελικό 2-1 της Σίτι απέναντι στους Βεστφαλούς το βράδυ της Τρίτης.

Ο Viking κατάφερε να σημειώσει ακόμα ένα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει πλέον 26 τέρματα κι ας είναι ακόμα 22 ετών, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ανά 62,4 αγωνιστικά λεπτά!

Σε σύγκριση με ποδοσφαιριστές που έχουν τουλάχιστον 20 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάαλαντ είναι κορυφαίος και με διαφορά σε αυτό τον τομέα.

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, Νικόλα Αμορούσο με μόλις 9 γκολ στο τουρνουά έρχεται δεύτερος – κι αυτός μεγάλη απόσταση – έχοντας φτάσει να χρίζεται σκόρερ ανά 98,4 αγωνιστικά λεπτά, ενώ, παίκτες όπως οι Μάριο Γκόμες, Ρομπέρτο Σολδάδο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Λιονέλ Μέσι απέχουν… 40+ λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ