aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπισάκα, Λίνγκαρντ και Γιουνγκ Μπόις σόκαραν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Μπισάκα, Λίνγκαρντ και Γιουνγκ Μπόις σόκαραν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Απότομη προσγείωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βέρνη, καθώς η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην πρεμιέρα του φετινού Champions League ηττήθηκε 2-1 από τη Γιουνγκ Μπόις, αποτέλεσμα το οποίο βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τους Γουάν-Μπισάκα που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 35’ και τον Λίνγκαρντ που έκανε δώρο την ανατροπή των Ελβετών.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Με μία εξωπραγματική ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε στο 13’ να ανοίξει το σκορ, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ σε δύο εμφανίσεις με την επιστροφή του στην Αγγλία.

Όλα έμοιαζαν ιδεατά, καθώς η Γιουνγκ Μπόις έδειχνε ανήμπορη να διαχειριστεί την ορμή της Γιουνάιτεντ, ενώ ο Κριστιάνο έχασε κι άλλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Όλα αυτά μέχρι το 35’. Σε εκείνο το λεπτό, ο Γουάν Μπισάκα αποφάσισε να ρισκάρει την καριέρα του Μαρτίνς σε ένα εντελώς ακίνδυνο σημείο για την ομάδα του και απόλυτα δικαιολογημένα είδε την κόκκινη κάρτα.

Από εκείνο το λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρισε μέτρα στους γηπεδούχους, παρέδωσε την κατοχή και απλά φαινόταν θέμα χρόνου να δεχθεί την ισοφάριση, όπερ και εγένετο.

Στο 66’ ο Ενγκαμαλέου πρόλαβε τον Βαράν στην ασίστ του Χέφτι από τα δεξιά και από κοντά νίκησε τον Ντε Χέα, διαμορφώνοντας το 1-1. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θεώρησε ότι ήταν μια καλή στιγμή να ξεκουράσει μαζί και τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αντικαθιστώντας τους στο 72’ με τους Μάτιτς και Λίνγκαρντ.

Η Γιουνγκ Μπόις πήρε το μήνυμα, άρχισε να επιτίθεται και τελικά την ασίστ την έδωσε ο Τζέσε Λίνγκαρντ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Άγγλος έκανε ένα τυφλό γύρισμα, ο Σιμπατσέου είπε… ευχαριστώ και με πλασέ χάρισε την ιστορική νίκη για την ομάδα του.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ