aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπαρτσελόνα: Πουλήθηκαν 50.000 εισιτήρια σε 48 ώρες για αγώνα με την Ρεάλ στο Champions League...

Μπαρτσελόνα: Πουλήθηκαν 50.000 εισιτήρια σε 48 ώρες για αγώνα με την Ρεάλ στο Champions League Γυναικών

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα – και την κόντρα με την Ρεάλ – με μοναδικό τρόπο, αφού μέσα σε 48 ώρες έφυγαν 50.000 εισιτήρια για αγώνα των δύο ομάδων στο Champions League Γυναικών. Η λεπτομέρεια: Ο αγώνας είναι στις 30 Μαρτίου.

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα έχουν ανάγκη να χαρούν στο ποδόσφαιρο. Και κανένα γεγονός δεν το δείχνει αυτό καλύτερα από την είδηση που έγινε γνωστή: Μέσα σε 48 ώρες οι οπαδοί της ομάδας αγόρασαν 50.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ρεάλ για το Champions League Γυναικών, που θα διεξαχθεί στις… 30 Μαρτίου!

Οι δύο “αιώνιοι” αντίπαλοι του ισπανικού αθλητισμού θα τεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο των προημιτελικών της διοργάνωσης, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 22 Μαρτίου στην έδρα της Ρεάλ. Βλέποντας λοιπόν το όνομα του αντιπάλου, η διοίκηση των Καταλανών αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα του αγώνα από το – χωρητικότητας 6.000 φιλάθλων – “Γιόχαν Κρόιφ” που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο θρυλικό “Καμπ Νου”, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από τα 9 ευρώ. Και τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι δικαιώθηκε για την απόφασή της.

Για την ιστορία, η Μπαρτσελόνα πέρυσι κατέκτησε το Champions League και θεωρείται το φαβορί να το κατακτήσει και φέτος. Αυτός μάλιστα είναι μόλις ο δεύτερος επίσημος αγώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών που θα γίνει στο “Καμπ Νου”, αλλά ο πρώτος με κόσμο. Πέρυσι είχε διεξαχθεί στο θρυλικό γήπεδο και το ντέρμπι με την Εσπανιόλ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ