aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAs: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League»

As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League»

Μόνο η… βούλα της UEFA φαίνεται πως απομένει για να αποκρυσταλλωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο το φετινό Champions League.

Σύμφωνα με την As, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της επόμενης Τετάρτης (17/6) η UEFA αναμένεται να επικυρώσει πως η διοργάνωση θα τελειώσει με ένα Final 8 που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας, η οποία προτιμήθηκε από τη Μαδρίτη και τη Μόσχα που είχαν επίσης ενδιαφερθεί να φιλοξενήσουν την τελική φάση. Η επιλογή έγινε τόσο λόγω των λιγοστών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στην Πορτογαλία, όσο κι επειδή δεν υπάρχουν πορτογαλικές ομάδες στη διοργάνωση (και συνεπώς δεν θα ευνοηθεί καμία ομάδα). Ταυτόχρονα, το «Ντα Λους» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» απέχουν μόλις δύο χιλιόμετρα και οι ομάδες δεν θα ταλαιπωρηθούν.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι τέσσερις εκκρεμείς αναμετρήσεις των «16», δηλαδή τα ματς Μαν. Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (0-3), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1). Αμέσως μετά όλες οι αποστολές θα μεταβούν στη Λισαβόνα, όπου θα διεξαχθεί το Final 8 με νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ