aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑπόλυτος… winner στο Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Απόλυτος… winner στο Champions League ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Άλλη μία κορυφή «κατέκτησε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από τη νίκη της Γιουβέντους με σκορ 3-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρα έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε τις 164 συμμετοχές , έχει σκοράρει 127 φορές και έχει κατακτήσει 5 φορές το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

Παράλληλα, ξεπέρασε τον Ίκερ Κασίγιας στις νίκες στον θεσμό, αφού πλέον μετράει 102, και ισοφάρισε την επίθεση του Ραούλ που είχε βρει δίχτυα απέναντι σε 33 ομάδες!

Εν τω μεταξύ, με το γκολ που σημείωσε ο Ρονάλντο σε βάρος της Λεβερκούζεν έφτασε τις 14 σεζόν που σκοράρει συνεχόμενα στο Champions League!

Παράλληλα, ο Πορτογάλος σταρ κατάφερε να φτάσει τα 27 γκολ σε 25 αγώνες με γερμανικές ομάδες, κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ