aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑπόλυτη η Μπάγερν, πέρασε και από το χιονισμένο Κίεβο! (vid)

Απόλυτη η Μπάγερν, πέρασε και από το χιονισμένο Κίεβο! (vid)

Τρένο και στα… χιόνια η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί πέρασαν και από το χιονισμένο Κίεβο, επικρατώντας 2-1 της Ντιναμό εκτός έδρας και έκαναν το 5/5 στον όμιλο, κλειδώνοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα, άφησαν τους Ουκρανούς στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και ψάχνουν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κλέψουν την τρίτη θέση από την Μπενφίκα.

Μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μάγεψε για ακόμη μια φορά και με ανάποδο ψαλιδάκι άνοιξε το σκορ. Ο Μίλερ στο 42’ έκανε μια εκπληκτική προσποίηση με τον Κομάν να διπλασιάζει τα τέρματα για την Μπάγερν.

Ο Γκαρμάς στο 70ο λεπτό μείωσε σε 2-1 με ωραίο κοντινό πλασέ, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει το απόλυτο 5/5, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τις πιθανότητές τους να μειώνονται σε ελάχιστες για την κατάληψη της 3ης θέσης. Για να τερματίσουν τρίτοι οι Ουκρανοί πρέπει να χάσει η Μπενφίκα από την Μπαρτσελόνα και να επικρατήσουν οι ίδιοι στην τελευταία αγωνιστική.

H βαθμολογία

Vathmoi 214240
 

Η 5η αγωνιστική:

Ντιναμό Κιέβου-Μπάγερν 1-2
(70’ Γκραμάς – 14’ Λεβαντόφσκι, 42’ Κομάν)

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 22:00

Η επόμενη αγωνιστική:

Τετάρτη 08/12

Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 22:00
Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου 22:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ