aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑπάντηση Αντσελότι σε Γκουαρδιόλα για το καλεντάρι

Απάντηση Αντσελότι σε Γκουαρδιόλα για το καλεντάρι

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Ασένσιο, που πέτυχε το μοναδικό σκορ του αγώνα, μια Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτη αναπληρωματικούς λύγισε την ακίνδυνη Χετάφε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-0) το βράδυ του Σαββάτου (13/05) και πλέον ρίχνει το βάρος της στην ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής της «βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε μεταξύ άλλων, την κατάσταση της υγείας του Καμαβινγκά που αποχώρησε κουτσαίνοντας προκαλώντας ανησυχία, αλλά και το παράπονο του Πεπ Γκουαρδιόλα για το εξαιρετικά βεβαρυμένο πρόγραμμα των «Πολιτών».

Για το πώς είναι ο νεαρός μέσος, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως: «Είχε ένα τραυματισμό στο γόνατο, αλλά είναι μόνο ένα χτύπημα. Αύριο ξεκουράζεται όπως όλοι οι άλλοι που έπαιξαν, ελπίζω να προπονηθεί με την ομάδα τη Δευτέρα. Είμαι σίγουρος ότι θα αναρρώσει σύντομα, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το γόνατο είναι σταθερό, τον ενοχλεί λίγο τώρα, αλλά το σημαντικό είναι η σταθερότητα και την έχει, 100%. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στο εσωτερικό του γόνατός του, αλλά δεν είναι τίποτα».

Ενώ όταν τον ενημέρωσαν πως ο coach της Πεπ Γκουαρδιόλα παραπονέθηκε ότι θα έχει λιγότερο χρόνο αποκατάστασης πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ, ο Καρλέτο τόνισε:

«Έχει παραπονεθεί για το καλεντάρι, είναι πολύ σφιχτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με λιγότερο από 72 ώρες ξεκούρασης, τώρα είναι η σειρά τους. Νομίζω ότι το ημερολόγιο δεν είναι σωστό, τελεία και παύλα. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Πάρα πολλά παιχνίδια, για εμάς και για τη Σίτι. Έχει δίκιο, το καλύτερο γι’ αυτούς ήταν να παίξουν το Σάββατο. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών την Τετάρτη, δεν ξέρω γιατί. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προπονητές παραπονιούνται για το ημερολόγιο, όλοι τους. Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ