aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑντσελότι: «Το παιχνίδι είναι πιο περίπλοκο για εμάς παρά για τη Λίβερπουλ»

Αντσελότι: «Το παιχνίδι είναι πιο περίπλοκο για εμάς παρά για τη Λίβερπουλ»

Ο Καρίμ Μπενζεμά, που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο (11/3) κόντρα στην Εσπανιόλ λόγω πόνου στον αστράγαλο, θα αγωνιστεί απέναντι στη Λίβερπουλ, όπως διαβεβαίωσε ο Ιταλός προπονητής, Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου ενώ μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν πρέπει να κάνουμε υπολογισμούς, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν πρόκειται να λάβουμε υπόψη μας το πλεονέκτημά μας. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, επιθετικό και η Λίβερπουλ θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει τη δυναμική. Θα είναι ένας αρκετά ανοιχτός αγώνας. Πρέπει να κάνουμε και τα δύο πράγματα καλά, να αμυνόμαστε και να βγαίνουμε στην επίθεση, αλλά σκεφτόμαστε περισσότερο την επίθεση», τόνισε.

«Σε ψυχολογικό επίπεδο, νομίζω ότι το παιχνίδι είναι πιο περίπλοκο για εμάς παρά για τη Λίβερπουλ που θα πρέπει να κάνει όλη τη διαδρομή για να πάρει το καλύτερο από το πρώτο λεπτό, ό,τι κι αν γίνει. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, από αυτή την άποψη, δημιουργεί αμφιβολίες. Θα προσπαθήσουμε να πάμε συγκεντρωμένοι εκεί έξω από το πρώτο λεπτό, έχοντας περισσότερη ευθύνη από την αντίπαλό μας», πρόσθεσε.

«Αισθάνεται καλά. Αύριο (15/3), θα είναι στο 100%. Επέστρεψε στις προπονήσεις. Όσο για τη διαμάχη, θέλω να πω ότι τους σέβομαι πολύ και τους δύο, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έπαιξε επίσης για μένα (στη Γιουβέντους το 1999). Αλλά είναι ένα θέμα για το οποίο ο Καρίμ δεν μιλάει καθόλου, οπότε δεν νομίζω να τον επηρεάζει, καθόλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ