aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑμφίρροπη μάχη στη Ρώμη

Αμφίρροπη μάχη στη Ρώμη

Μπορεί να μην πρόκειται για το πιο εμπορικό ζευγάρι των «16» του Champions League, ωστόσο σίγουρα Ρόμα και Πόρτο, που κοντράρονται απόψε στο «Ολίμπικο», συνθέτουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μονομαχίες.

Οι «τζιαλορόσι», που θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Πάτρικ Σικ και πιθανώς χωρίς τους Περότι, Ουντέρ και Όλσεν, θέλουν να επαναλάβουν την περσινή πορεία μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Άλλωστε στο εγχώριο πρωτάθλημα πασχίζουν να μπουν στην τετράδα και η Ευρώπη είναι η μόνη διέξοδος προς την επιτυχία, αφού και στο Κύπελλο έχουν αποκλειστεί.

Οι «δράκοι», στον αντίποδα, είναι πρωτοπόροι στην Πορτογαλία και ψάχνουν την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χεσούς Κορόνα και τον τραυματία Μούσα Μαρεγκά.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα play offs της σεζόν 2016/17, με τους Ρωμαίους να προκρίνονται στους ομίλους με 1-1 στο «Ντραγκάο» και 3-0 στην ιταλική πρωτεύουσα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι.

Πιθανές συνθέσεις:

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Μιράντε, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κόλαροφ, Κριστάντε, Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνο, Ζανιόλο, Τζέκο, Ελ Σαράουι.

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Μ. Περέιρα, Φ. Αουγκούστο, Μιλιτάο, Τέλες, Ερέρα, Ντ. Περέιρα, Τόρες, Λόπεθ, Σοάρες, Μπραχίμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ