aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑλλάζουν έδρα οι αγώνες Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ

Αλλάζουν έδρα οι αγώνες Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ

Μπορεί όλα να έδειχναν πως οι αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ θα διεξάγονταν στην Αγγλία, ωστόσο λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Γερμανία για τον κορονοϊό θα πρέπει να βρεθούν νέες έδρες για τα δύο αυτά παιχνίδια.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στα παιχνίδια Λίβερπουλ-Λειψία και Σίτι-Γκλάντμπαχ, καθώς όπως φαίνεται δεν γίνεται να διεξαχθούν εντός αγγλικού εδάφους, λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Γερμανία για τον κορονοϊό.

Ναι μεν οι δύο γερμανικές ομάδες θα μπορούν να ταξιδέψουν για την Αγγλία, στις 10 και 16 Μαρτίου που είναι τα παιχνίδια τους, μιας και λήγουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, αλλά σύμφωνα με τους Άγγλους, το πρόβλημα είναι στην… επιστροφή.

Κι αυτό διότι οι αποστολές της Λειψίας και της Γκλάντμπαχ θα πρέπει με την επιστροφή τους στη Γερμανία να μπουν σε καραντίνα για 10 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως αυτομάτως δημιουργείται πρόβλημα για τους αγώνες τους στη Bundesliga.

Oι γερμανικές ομάδες έχουν ενημερώσει ήδη την UEFA και το μόνο που απομένει είναι η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι, να ψάξουν το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες, όπως ορίσει το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ