aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑυτές είναι οι 25 ομάδες που βρίσκονται ήδη στους ομίλους του Champions League!

Αυτές είναι οι 25 ομάδες που βρίσκονται ήδη στους ομίλους του Champions League!

Σχεδόν ολοκληρωμένο είναι το παζλ για το Champions League της σεζόν 2023/24!

Με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, είτε να βρίσκονται στο φινάλε, έχουν ήδη γίνει γνωστές οι 25 ομάδες που θα βρεθούν σε αυτό μέσω των εγχώριων διοργανώσεων. Σε αυτές θα προστεθεί ο νικητής του Europa League, με τις Σεβίλλη και Ρόμα να βρίσκονται στον τελικό, ενώ οι τελευταίες έξι θα προκύψουν μέσω των playoffs!

Φυσικά, σε όποιον ρίξει μία ματιά σε αυτές, ευδιάκριτη είναι η απουσία των Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Τσέλσι, με την Άρσεναλ να επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Πέραν αυτού, ξεχωρίζουν οι παρουσίες Νιούκαστλ, Λανς, Σοσιεδάδ και Ουνιόν Βερολίνου, με τους Γερμανούς να κάνουν ντεμπούτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, στους ομίλους θα βρεθούν και οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως αμφότεροι θα έχουν δύσκολο έργο. Η «Ένωση» θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο και συγκεκριμένα στο μονοπάτι των πρωταθλητών, ενώ το «τριφύλλι» από τον 2ο προκριματικό σε αυτό των μη πρωταθλητών, με τις υποψήφιους αντιπάλους να είναι σαφώς πιο δύσκολοι.

Αναλυτικά οι 25+1 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League:

Clll 234608

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ