aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE3ος όμιλος: Απολαυστικός Άγιαξ, έριξε τεσσάρα και ετοιμάζεται για τους «16»! (vid)

3ος όμιλος: Απολαυστικός Άγιαξ, έριξε τεσσάρα και ετοιμάζεται για τους «16»! (vid)

Ο Άγιαξ μετέτρεψε σε παράσταση σε ένα ρόλο το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ, που αποτελούσε ντέρμπι κορυφής για τον 3ο όμιλο του Champions League. Το τελικό 4-0 στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα.

Όλοι περίμεναν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όμως το πάρτι του Αίαντα άρχισε μόλις από το 11ο λεπτό. Ο Μάρκο Ρόις έκανε μία κεφαλιά προς τα πίσω σε προσπάθεια να διώξει και άθελά του έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Άγιαξ δεν επαναπαύτηκε, συνέχισε να δημιουργεί, αφού είχε κλείσει τους Γερμανούς έξω από την περιοχή τους. Ο Ντέιλι Μπλιντ με πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0 στο 25′, ενώ ο Σεμπαστιάν Αλέρ είχε κι αυτός τη δυνατότητα να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε δοκάρι σε μία αντεπίθεση (και με τον 37χρονο Ρέμκο Πάσφεερ που έπαιξε βασικός στο τέρμα να κάνει επέμβαση πρώτα). Αυτή ήταν και η μοναδική στιγμή που οι Βεστφαλοί παρουσίασαν σφυγμό.

Ακολούθησε νέος καταιγισμός ευκαιριών του Άγιαξ, με τον Άντονι και τον Αλέρ να σημειώνουν τα τελευταία τέρματα του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ