aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE1ος Όμιλος: Ο Μέσι έφερε τα πάνω κάτω με δύο γκολ σε 7' (vid)

1ος Όμιλος: Ο Μέσι έφερε τα πάνω κάτω με δύο γκολ σε 7′ (vid)

Η αύρα του Ροναλντίνιο και τα μαγικά του Μέσι έφεραν την ανατροπή… πρωτιάς (3-2) για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, η Λειψία ήταν εξαιρετική για 57 λεπτά, αλλά ο Αργεντινός σταρ το πήρε πάνω του και με δυο γκολ σε επτά λεπτά ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έφερε την ομάδα του πιο κοντά στην πρωτιά. Ο Μέσι χάρισε το πέναλτι στον Μπαπέ, αλλά ο Γάλλος αστόχησε στις καθυστερήσεις.

Μπορεί ο Νεϊμάρ να ήταν εκτός, ωστόσο η Παρί των Μέσι, Μπαπέ μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε τους Γερμανούς και στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ντράξλερ μοίρασε και ο 22χρονος σταρ με υπέροχη ενέργεια και ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η Λειψία εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες των γηπεδούχων, πήρε μέτρα και στο 28′ από ασίστ του Ανχελίνιο, ο Αντρέ Σίλβα πέτυχε το 1-1. Η Παρί προσπάθησε, αλλά οι Γερμανοί ήταν εξαιρετικά στημένοι και στο 57′ «πάγωσαν» το Παρκ ντε Πρενς και προηγήθηκαν με τον Μουκιέλε. Ωστόσο, κάπου εκεί μίλησε ο Μέσι.

Με… παράσταση από τα παλιά και με τη βοήθεια του Μπαπέ οδήγησε την ομάδα του Ποτσετίνο στην ανατροπή. Στο 67′ από ασίστ του 22χρονου, ο Μέσι με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 2-2. Η πίεση έγινε ασφυκτική και στο 73′ ο Μπαπέ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Σιμακαν. Ο Μέσι ανέλαβε, δεν αστόχησε κι έφτασε τα 123 γκολ στη διοργάνωση. Οι Παριζιάνοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις. O Χακίμι κέρδισε το πέναλτι, ο Αργεντινός δε θέλησε να κάνει χατ τρικ, το άφησε στον Μπαπέ, αλλά η εκτέλεση του τελευταίου ήταν απογοητευτική.

Το αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Κλαμπ Μπριζ-Μάντσεστερ Σίτι 1-5
(81’ Βανάκεν – 30’ Κανσέλο, 43’ πεν., 84’ Μαχρέζ, 53’ Γουόκερ, 67’ Πάλμερ)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία 3-2
(9′ Εμπαπέ, 67′, 74′ πεν. Μέσι – 28′ Αντρέ Σίλβα, 57′ Μουκελέ)

Η βαθμολογία
1.Παρί Σεν Ζερμέν 7 (6-3)
2.Μάντσεστερ Σίτι 6 (11-6)
3.Κλαμπ Μπριζ 4 (4-7)
4.Λειψία 0 (6-11)

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής:
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου
Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ 22:00
Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν 22:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ