aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΧαμός στην υποδοχή της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες! (vids)

Χαμός στην υποδοχή της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες! (vids)

Από το 1993 και έπειτα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει ακόμα και… καταραμένη την εθνική Αργεντινής, από τη στιγμή που είχε αποτύχει σε όλα τα μεγάλα ραντεβού που είχε με την ιστορία: χάνοντας τέσσερις τελικούς Copa America (2004, 2007, 2015, 2016) και έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (2014).

Ωστόσο, στον τελικό του Copa America 2021 φρόντισε να ξορκίσει όλους τους δαίμονες, αφού όχι μόνο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής φτάνοντας τα 15 τρόπαια στη διοργάνωση (ισοφάρισε σε κατακτήσεις την Ουρουγουάη) αλλά το έκανε στο γήπεδο-σύμβολο της Βραζιλίας, επικρατώντας 1-0 της Σελεσάο με το χρυσό γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία.

Όπως ήταν λογικό, το γεγονός αυτό έφερε ευφορία στις τάξεις της αλμπισελέστε και ανέβασε στα ύψη και την ψυχολογία του κόσμου, κάτι που φάνηκε και λίγες ώρες μετά την άρση του βαρύτιμου τροπαίου από τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή της αποστολής στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, με χιλιάδες οπαδούς να κατακλύζουν το χώρο και να πολιορκούν το λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν οι Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του, το οποίο είχε κατεύθυνση προς το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας στην Εσέισα.

Φυσικά, πριν από το πάρτι των οπαδών και οι ίδιοι οι παίκτες είχαν στήσει τη δική τους άτυπη φιέστα για να γιορτάσουν το τρόπαιο, με τους παίκτες του Σκαλόνι να γιορτάζουν με συνθήματα και τραγούδια όχι μόνο στα αποδυτήρια του Μαρακανά αλλά και στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα τους, ανεβάζοντας και σχετικά videos.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ