aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΖωντανή για Ευρώπη η Χοφενχάιμ, «διπλό» παραμονής για Γκλάντμπαχ

Ζωντανή για Ευρώπη η Χοφενχάιμ, «διπλό» παραμονής για Γκλάντμπαχ

Η Χοφενχάιμ λύγισε την Άουγκσμπουργκ και παρέμεινε ζωντανή για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Γκλάντμπαχ επικράτησε 3-1 της Βόλφσμπουργκ.

Έναν άσο με άρωμα Ευρώπης και ένα διπλό με φόντο την παραμονή είχε το σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Χοφενχάιμ «καθάρισε» την Άουγκσμπουργκ, επικρατώντας 3-1 εντός έδρας και την έπιασε στους 36 βαθμούς, ενώ είναι στο -6 από την πρώτη εξάδα, παραμένοντας ζωντανή για Ευρώπη. Ο Βέγκχορστ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, κάνοντας κίνηση από τα πλάγια προτού μπει στην περιοχή και εκτελέσει. Τρία λεπτά μετά ο Κράμαριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ. Ο Ντεμίροβιτς έβαλε ξανά στο κόλπο στους φιλοξενούμενους στο 61’, με τους γηπεδούχους να «κλειδώνουν» στο 90’ τη νίκη με τέρμα του Μπεμπού.

Η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 31 βαθμούς, επικρατώντας 3-1 της Βόλφσμπουργκ και βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μπάκου άνοιξε το σκορ στο 7’ για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα το ματς στο β’ μέρος. Ο Ιτακούρα ισοφάρισε στο 52’ και ο Ενγκουμού ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 58’. Το «διπλό» κλείδωσε οριστικά με το τέρμα του Ρέιτζ στο 88’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ