aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΥποστολή σημαίας στην Άιντραχτ: Aποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Χασέμπε

Υποστολή σημαίας στην Άιντραχτ: Aποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Χασέμπε

Υποστολή σημαίες στην Άιντραχτ: Aποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Χασέμπε

Υποστολή «σημαίας» στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Όπως έκανε γνωστό ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Ντέρεκ Ράι και αναπαράγουν τα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, ο επί χρόνια αρχηγός της Άιντραχτ Φρανκούρτης, Μακότο Χασέμπε, έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση σε ηλικία 40 ετών.

Ο Ιάπωνας μέσος έχει συμπληρώσει μια δεκαετία στη «Deutsche Bank Arena» με τη φανέλα της Άιντραχτ η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2014 από τη Νυρεμβέργη.

Έκτοτε ο Χασέμπε, αγωνίστηκε με τους «αετούς» της Φρανκφούρτης σε 303 ματς, σκοράροντας δυο τέρματα και μοιράζοντας έξι ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας τη σεζόν 2017/18 καθώς και το Europa League το 2022.

Φυσικά οι δρόμοι Άιντραχτ και Χασέμπε δεν θα χωρίσουν, αφού ο 40χρονος Ιάπωνας, αναμένεται να αναλάβει πόστο προπονητή σε κάποιο από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ