aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Ξενέρωσε» την Φράιμπουργκ στις καθυστερήσεις η Μάιντς

«Ξενέρωσε» την Φράιμπουργκ στις καθυστερήσεις η Μάιντς

Κράταγε την… ξενέρα στο τέλος για τη Φράιμπουργκ η Μάιντς. Η ομάδα του Μπο Σβένσον με λυτρωτή τον Ονισίβο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Στράιχ να ανέβει στην τρίτη θέση. Ο Ντόαν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Η Μάιντς ωστόσο ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Αζόρκ να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Φλέκεν με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μάιντζ προηγήθηκε μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Ντόαν να είναι ο τελικός αποδέκτης και να πλασάρει ιδανικά για το 0-1. Η πίεση της Φράιμπουργκ συνεχίστηκε με τη Μάιντζ να παραμένει εγκλωβισμένη στα καρέ της προσπαθώντας να αναζητήσει ένα γκολ στην αντεπίθεση. Αυτό, έγινε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ονισίβο να νικά τον Φλέκεν για το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ