aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒραδινός περίπατος για τη Χόφενχαϊμ (video)

Βραδινός περίπατος για τη Χόφενχαϊμ (video)

Πιο εύκολο κι απ’ όσο θα το περίμενε η Χόφενχαϊμ που χρειάστηκε μόλις 25 λεπτά ώστε να πετύχει τρία γκολ απέναντι στην Πάντερμπορν στην «PreZero Arena» και να πάρει μία από τις πιο εύκολες νίκες της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 25′ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Από εκεί και πέρα έριξαν ρυθμό, δεν απειλήθηκαν στιγμή και πήγαν σβηστά μέχρι τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών. Τραγική η εικόνα της Πάντερμπορν που παιχνίδι με το παιχνίδι αποδεικνύει ότι ανήκει σε άλλη κατηγορία και σύντομα θα επιστρέψει σε αυτή. 

Η Χόφενχαϊμ άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού μόλις στο 2′ με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκοβ. Στο 10′ νέα τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γκρίλιτς να βγάζει τρομερή μπαλιά για τον Μπεμπού που πλάσαρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω. Πέντε λεπτά αργότερα η Χόφενχαϊμ τελείωσε το παιχνίδι από πολύ νωρίς με τον Ρουπ να βγαίνει ωραία από τα αριστερά και να γυρίζει για τον Γκρίλιτς, που άνοιξε ακόμα περισσότερο για τον Καντεράμπεκ κι αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 26′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Καντεράμπεκ να βγάζει σέντρα για τον Λοκαντία που αφού έκανε εξαιρετική προσποίηση πάνω στον Ντρέγκερ, πλάσαρε υπέροχα για το 3-0. Η Χόφενχαϊμ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 74′ με τον Μπεμπού να γυρίζει για τον Ανταμιάν που πλάσαρε από πολύ κοντά αλλά ο Τσίνγκερλε απέκρουσε εντυπωσιακά. Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών η Πάντερμπορν απείλησε με σουτ του Σαμπιρί που απέκρουσε ο Μπάουμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ