aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Βάφτηκε κόκκινο» το ντέρμπι του Βερολίνου, πρόκριση με εμφατική τεσσάρα για την Φράιμπουργκ

«Βάφτηκε κόκκινο» το ντέρμπι του Βερολίνου, πρόκριση με εμφατική τεσσάρα για την Φράιμπουργκ

«Κατακόκκινο έβαψε» το ντέρμπι του Βερολίνου η Ουνιόν, η οποία επικράτησε με 3-1 της Χέρτα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας! Θρίαμβος και για τη Φράιμπουργκ, η οποία ήταν άκρως αποτελεσματική και πέρασε με το επιβλητικό 4-1 από την έδρα της Χοφενχάιμ!

Ιδανικά ξεκίνησε το ντέρμπι του Βερολίνου για την Ουνιόν, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στο 11ο κιόλας λεπτό με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Βογκλσάμερ. Η Χέρτα είχε την κατοχή αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 50′ μετά από ωραία αντεπίθεση και αυτογκόλ του Σταρκ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 54′ με ακόμα ένα αυτογκόλ, του Κεντίρα αυτή τη φορά, ωστόσο η Ουνιόν τους… έκοψε κατευθείαν τη φόρα, σκοράροντας δευτερόλεπτα αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Όσιπκα και σουτ στην κίνηση του Νότσε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ περνούσε με το εντυπωσιακό 4-1 από την έδρα της Χοφενχάιμ! Ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραίο πλασέ στο 10′, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με πέναλτι στο 36′. Η Χοφενχάιμ μείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (53′) με αυτογκόλ του Σλότερμπεκ, ωστόσο ο Σάντε έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φράιμπουργκ μόλις δύο λεπτά αργότερα. Το τελικό 1-4 «έγραψε» στο 68′ ο Ντεμίροβιτς, ολοκληρώνοντας έτσι τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ