aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤριάρα... Α' κατηγορίας της Στουτγκάρδης στο Αμβούργο με υπογραφή Μαυροπάνου!

Τριάρα… Α’ κατηγορίας της Στουτγκάρδης στο Αμβούργο με υπογραφή Μαυροπάνου!

Η Στουτγκάρδη καθάρισε από το πρώτο μπαράζ την παρουσία της στη νέα Bundesliga, αφού επιβλήθηκε με 3-0 του Αμβούργου, έχοντας ως σκόρερ τον Ντίνο Μαυροπάνο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δευτερόλεπτα έπειτα από τη σέντρα στον αγώνα, με υπέροχη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, κέρδισαν πέναλτι που θα μπορούσε να μετατρέψει σε γκολ ο Σερού Γκιρασί, όμως ο Ντανιέλ Έουερ κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Το Αμβούργο προερχόταν από το πατατράκ στο φινάλε της 2. Bundesliga, όπου η Χάιντενχαϊμ του πήρε το απευθείας εισιτήριο ανόδου χάρη σε ανατροπή με γκολ στο 90+3′ και στο 90+9′ κι ενώ οι φίλοι του είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

Η ψυχολογία του καταρρακώθηκε με την έναρξη του 2ου μέρους, όταν σκόραραν στο 51′ ο Γιόσα Βάγκνομαν και στο 54′ ο Γκιρασί, κλειδώνοντας τη νίκη για τους Σουηβούς. Στο 69′ αποβλήθηκε και ο Άνσι Σούχονεν εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, με συνέπεια το πάρτι στις κερκίδες της “Μερτσέντες Μπεντς Αρένα” να μην έχει τελειωμό.

Ο δεύτερος αγώνας μπαράζ θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (21:45) κι αν η Στουτγκάρδη κρατήσει το σκορ, θα αφήσει το Αμβούργο για έκτη σερί χρονιά στη δεύτερη κατηγορία, παρότι από την ίδρυσή της μέχρι το 2018 βρισκόταν στην Bundesliga.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ