aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤρελές οι απαιτήσεις για Χάαλαντ: Ο Ραϊόλα ζητά συμβόλαιο 50 εκατ. ευρώ το χρόνο για...

Τρελές οι απαιτήσεις για Χάαλαντ: Ο Ραϊόλα ζητά συμβόλαιο 50 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον Νορβηγό

Τον πιο ακριβό… πλειστηριασμό στην ιστορία του ποδοσφαίρου φαίνεται πως σχεδιάζει ο Μίνο Ραϊόλα για το επόμενο καλοκαίρι.

Με δεδομένο πως η ρήτρα του Έρλινγκ Χάαλαντ θα βρίσκεται κάπου στα 75 εκατομμύρια και οι οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του θα σχηματίζουν… ουρές σε λίγους μήνες, ο Ιταλός μάνατζερ προετοιμάζει από τώρα το έδαφος και αυτή τη φορά οι απαιτήσεις για τον πελάτη του έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η πλευρά του Νορβηγού ζητά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, κάτι που εφόσον εκπληρωθεί θα καταστήσει τον επιθετικό της Ντόρτμουντ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Μάλιστα το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας το πάει ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανοίξει ήδη κύκλο επαφών με τον Ραϊόλα προκειμένου να αποκτήσει τον Χάαλαντ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ