aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤρεις παίκτες με κορωνοϊό, σε καραντίνα 14 μέλη της Μάιντς!

Τρεις παίκτες με κορωνοϊό, σε καραντίνα 14 μέλη της Μάιντς!

Η περίπτωση του Καρίμ Ονισίβο, που βρέθηκε την περασμένη Κυριακή θετικός στον κορωνοϊό, ήταν μόνο η… αρχή για την Μάιντς όπως αποδείχτηκε σήμερα (11/08)…

Με την γερμανική ομάδα να βγάζει ανακοίνωση ενημερώνοντας πως δύο ακόμα ποδοσφαιριστές αλλά κι ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου έχουν προσβληθεί από τον Covid-19, ενώ τέθηκαν άμεσα σε κατ’ οίκον περιορισμό!

Οι εν λόγω φέρονται να έχουν μόνο ήπια συμπτώματα, ωστόσο όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μάιντς κάποιοι εξ αυτών έχουν κολλήσει και συγγενικά τους πρόσωπα στο σπίτι, παρότι είναι εμβολιασμένοι.

Παράλληλα, το υγειονομικό παράρτημα της Ρηνανίας-Παλατινάτου διέταξε την απομόνωση ακόμα οκτώ παικτών και δύο μελών του προπονητικού τιμ, ως άμεσα συνδεδεμένους, με το τελικό νούμερο της καραντίνας να φτάνει τους 14!
Πάντως, επί του παρόντος, θέμα αναβολής της αναμέτρησης της Μάιντς με την Κολωνία δεν τίθεται, καθώς για να συμβεί αυτό πρέπει μια ομάδα να έχει λιγότερους από 16 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ