aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΤούχελ: «Έχω ηρεμήσει ως χαρακτήρας, η διαφωνία με τον Κόντε ήταν η εξαίρεση»

Τούχελ: «Έχω ηρεμήσει ως χαρακτήρας, η διαφωνία με τον Κόντε ήταν η εξαίρεση»

Η στιγμή για το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου πλήσιάζει. Ο Γερμανός τεχνικός στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής των Βαυαρών μίλησε για το «Klassiker»… πρωτιάς κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Ντόρτμουντ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, στο -1 από τους Βεστφαλούς.

«Δεν μπορώ χωρίς να το δω συναισθηματικά. Και θα γίνει συναισθηματικό, ειδικά στο γήπεδο εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης του βαθμολογικού πίνακα και της αντιπαλότητας. Θα είναι ένα καυτό παιχνίδι. Το ματς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν είχαμε χρόνο, αλλά δεν χρειαζόταν να πούμε τι περιμένουν οι οπαδοί από εμάς. Ο πήχης έχει μπει ψηλά», ανέφερε ο Γερμανός κόουτς.

Ο Τούχελ αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του, ο οποίος είναι πλέον πιο ήρεμος σε σύγκριση με την τελευταία φορά που κοούτσαρε στην Bundesliga, με εξαίρεση βέβαια τον… τσακωμό του με τον Αντόνιο Κόντε. «Έχω σίγουρα ηρεμήσει, αλλά η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα, όπως η διαφωνία μου με τον Κόντε. Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και αγαπάω το παιχνίδι τόσο πολύ. Φυσικά, είναι δύσκολο να πω για τον χαρακτήρα μου, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι πολύ εκδικητικός και μπορείς αν πας πολύ καλά μαζί μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ