aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τέζαρε» τη Χέρτα η Βέρντερ με τον Πιζάρο να γράφει ιστορία!

«Τέζαρε» τη Χέρτα η Βέρντερ με τον Πιζάρο να γράφει ιστορία!

Ένα απίστευτο φινάλε στο Βερολίνο και την αναμέτρηση της Χέρτα με τη Βέρντερ Βρέμης για την 22η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη, που θα τους έφερνε στις θέσεις, που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο γερόλυκος, Κλαούντιο Πιζάρο ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους και έγραψε ιστορία. Ο Περουβιανός στράικερ έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει στο γερμανικό πρωτάθλημα σε ηλικία 40 ετών και 136 ημερών, αλλά και ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον μια φορά σε 21 συνεχόμενα χρόνια στην κορυφαία κατηγορία.

Η Βέρντερ είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ράσιτσα, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, η Χέρτα ανέλαβε τα ηνία και ήταν αυτή που πίεσε για το γκολ. Ο Σέλκε έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 13’ και στο 21’, αλλά οχτώ αργότερα, δεν λάθεψε, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Καλού για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 36’ ήταν η σειρά του Ντούντα να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Το σκορ ημιχρόνου ήταν μικρό με βάση την εικόνα του αγώνα, αφού η Χέρτα θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» τη νίκη.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και επικεντρώθηκαν στο πως να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, προσπαθώντας να απειλήσουν με κάποιες αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, απέκτησαν την κατοχή της μπάλας, αλλά παρά την πίεση, που άσκησαν, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία για την ισοφάριση. Τελικά, αυτή ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πιζάρο, ο οποίος έγραψε ιστορία και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ