aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣβηστά στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας η Ντόρτμουντ

Σβηστά στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας η Ντόρτμουντ

Την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με την Μπόχουμ. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 2-1 στην έδρα της ομάδας των Σταφυλίδη-Λαμπρόπουλου, οι οποίοι έμειναν αμφότεροι στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, χωρίς βέβαια να φορτσάρουν κιόλας. Ο Τσαν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους (στο 45’+1′), με την Μπόχουμ να ισοφαρίζει στο 64′ με εκτέλεση πέναλτι του Στέγκερ (δόθηκε μέσω VAR). Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση (70′), με τον Μπέλιγχαμ να σπάει στον Ρόις, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 προ κενής εστίας.

Πρόκριση και για τη Νυρεμβέργη, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στο… ντέρμπι της 2ης κατηγορίας κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Συγκεκριμένα, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας (90’+3′ Ντούμαν – 33′ Κοβνάτσκι), το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα (παρά μόνο μία κόκκινη που δόθηκε στον Φλικ των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό), με τους γηπεδούχους να επικρατούν 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ