aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣτην Άστον Βίλα ο Μπέιλι: Η «χρυσή» τριάδα που έφερε στη Λεβερκούζεν 120.000.000 ευρώ

Στην Άστον Βίλα ο Μπέιλι: Η «χρυσή» τριάδα που έφερε στη Λεβερκούζεν 120.000.000 ευρώ

Σε συμφωνία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν έφτασε η Αστον Βίλα για τη μετεγγραφή του Τζαμαϊκανού ακραίου, Λίον Μπέιλι, όπως έκανε γνωστό το Σάββατο (31/07) ο σύλλογος της Premier League.

Ο Μπέιλι πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τις «ασπιρίνες» τη σεζόν 2020/2021, με την ομάδα του να τερματίζει στην 6η θέση της Bundesliga και να παίρνει το «εισιτήριο» για το Europa League της περιόδου 2021/2022.

Ο 23χρονος θα ενταχθεί και τυπικά στους «χωριάτες», αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου που θα του προτείνει ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ.

Ο Μπέιλι θα φέρει στα ταμεία της Λεβερκούζεν 30 εκ. ευρώ, και είναι ο τελευταίας της «χρυσής» τριάδας που φεύγει. Πέρυσι το καλοκαίρι, η Λεβερκούζεν παραχώρησε τον Βίλαντ στη Μονακό έναντι 10 εκ. ευρώ και τον Χάβερτς στην Τσέλσι έναντι 80 εκ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ