aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣπουδαίο «διπλό» πεντάδας για Φράιμπουργκ, με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα η Άιντραχτ

Σπουδαίο «διπλό» πεντάδας για Φράιμπουργκ, με το μυαλό στην Μπαρτσελόνα η Άιντραχτ

Άλωσε τη Φρανκφούρτη η Φράιμπουργκ. Μεγάλη νίκη με 2-1 για την ομάδα του Στράιχ επί της Άιντραχτ, η οποία τη φέρνει πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι είχαν το μυαλό τους και στη ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1 στη Γερμανία) για τα προημιτελικά του Champions League.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Γκρίφο. Η Άιντραχτ βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Χάουγκε και τον Κόστιτς να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα, αλλά το έκαναν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι. Έπειτα από κόντρα, ο Σαλάι σέρβιρε στον Γκρίφο, που με ωραία ντρίπλα άδειασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

Η απάντηση δόθηκε στο 54’. Χάουγκε και Κόστιτς πρωταγωνίστησαν ξανά, με τον Νορβηγό να μοιράζει για τον Σέρβο, ο οποίος εκτέλεσε τον Φλέκεν. Η Φράιμπουργκ δεν… βολεύτηκε με την ισοπαλία και έψαξε δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 69’. Ο Γκιντέρ εκτέλεσε γλυκά το φάουλ και ο Πέντερσεν βγήκε νικητής κατά κράτος στον αέρα, στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Τραπ. Ακυρώθηκε τέρμα του Γιάκιτς στο 86’ μέσω VAR για offside.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ