aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣάλκε - Λειψία: Επίθεση με κοντάρια και… μπύρες σε οπαδούς των Βασιλικών Μπλε (vid)

Σάλκε – Λειψία: Επίθεση με κοντάρια και… μπύρες σε οπαδούς των Βασιλικών Μπλε (vid)

Η επιστροφή στη δράση μέσα στο «Γκελζενκίρχεν» μετά τον περασμένο Νοέμβριο ήταν εφιαλτική για τη Σάλκε. Οι Βασιλικοί Μπλε βίωσαν ταπεινωτική ήττα από τη Λειψία (1-6) και έμειναν κολλημένοι στην τελευταία θέση της Bundesliga, ενώ από το παιχνίδι δεν έλειψαν και οι εντάσεις στην εξέδρα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κερκίδες απεικονίζει άγριο διαπληκτισμό ο οποίος εξελίχθηκε σε… ένας εναντίον ενός, ανάμεσα σε φίλαθλο της Σάλκε και έναν οργανωμένο οπαδό των Ταύρων που βρισκόταν πάνω από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Ο τελευταίος φαίνεται στην αρχή να βρέχει με μπύρα τον φίλο των Μπλε και στη συνέχεια παίρνει ένα κοντάρι και τον χτυπά στο πρόσωπο. Μάλιστα, δέχεται και βοήθεια από τους συνοπαδούς του, συνεχίζοντας να βρίζει και να κάνει χειρονομίες προς τη μεριά των φίλων της Σάλκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ