aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣαλιχάμιτζιτς: «Υπήρχαν προβλήματα πειθαρχίας επί Νάγκελσμαν»

Σαλιχάμιτζιτς: «Υπήρχαν προβλήματα πειθαρχίας επί Νάγκελσμαν»

Η έλλειψη πειθαρχίας στην ομάδα ήταν, όπως φαίνεται, ένας από τους λόγους του «διαζυγίου» της Μπάγερν με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου του Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

«Αυτό ήταν το στυλ του. Φυσικά υπήρχαν προβλήματα, είχαμε μερικά θέματα πειθαρχίας. Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά είχαμε μερικά προβλήματα», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί δική του αποτυχία ότι δεν πέτυχε ο«γάμος» με τον 35χρονο προπονητή απάντησε: «Είχαμε καλές σχέσεις με τον Γιουλιάν. Έχει εξαιρετική ιδέα για το ποδόσφαιρο. Λυπούμαστε που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Θα θέλαμε να είχαμε προχωρήσει περισσότερο. Αλλά έχουμε μια ευθύνη».

Όσο για το πώς κατέληξαν οι Βαυαροί στην απόφαση για αλλαγή προπονητή; «Πετάξαμε την Κυριακή το βράδυ από το Λεβερκούζεν και καθίσαμε τη Δευτέρα, ο Όλιβερ Καν, ο Μάρκο Νέπε και εγώ. Αναλύσαμε τα πάντα. Την περσινή σεζόν, αυτές τις φάσεις, την παρούσα κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο μέρος από τον Ιανουάριο και ύστερα κερδίσαμε πέντε στα δέκα ματς στο πρωτάθλημα. Ναι, αποκλείσαμε την Παρί, δεν ήταν εύκολο τα πήγαμε καλά. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε αυτή την κάμψη στις εμφανίσεις μας και συνεχώς χαμήλωναν. Από ένα σημείο, όταν οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές και τα αποτελέσματα χειροτέρευαν, αυτό ήταν που μας παρέπεμψε στην απόφαση. Την Τρίτη κάλεσα τον Τούχελ, κάτσαμε κάτω και οι τέσσερις το βράδυ και είχαμε μια καλή κουβέντα, τουλάχιστον πέντε ωρών. Ήταν πεπεισμένος ότι μπορεί να οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα. Φυσικά, πρώτα καλέσαμε τον Χέρμπερτ Χάινερ και του είπαμε τους λόγους, ενώ ενημερώσαμε και τον Ούλι Χένες. Όταν παίρνουμε τόσο σημαντικές αποφάσεις, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι πίσω από αυτό», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ