aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΡουμενίγκε: «Η Μπάγερν δεν μπορεί να αποκτήσει τον Χάαλαντ από σεβασμό στον Λεβαντόφσκι»

Ρουμενίγκε: «Η Μπάγερν δεν μπορεί να αποκτήσει τον Χάαλαντ από σεβασμό στον Λεβαντόφσκι»

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αν οι Βαυροί μπορούν στο άμεσο μέλλον να κινηθούν στο μετεγγραφικό παζάρι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ωστόσο, η απάντηση που έδωσε δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τους οπαδούς της Μπάγερν, καθώς ξεκαθάρισε πως η ομάδα Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν ενδέχεται να κάνουν κίνηση για τον Νορβηγό επιθετικό των Βεστφαλών από σεβασμό και μόνο στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Η Μπάγερν δεν θα προσπαθήσει να υπογράψει τον Χάαλαντ. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά από σεβασμό στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος είναι το καλύτερο νούμερο 9 στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά στην «ΒILD».

Από την πλευρά του πάντως ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ πριν από μερικές ημέρες ξεκαθάρισε ότι μόνο Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν και Σίτι μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο στράικερ της Ντόρτμουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ