aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΡαϊόλα: «Αυτές είναι οι τέσσερις υποψήφιες ομάδες για Χάαλαντ»

Ραϊόλα: «Αυτές είναι οι τέσσερις υποψήφιες ομάδες για Χάαλαντ»

Σαφείς τις προτιμήσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έκανε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός μάνατζερ προανήγγειλε το επόμενο βήμα για τον φορ της Ντόρτμουντ και τις τέσσερις υποψήφιες ομάδες για να τον κάνουν δικό τους.

«Ο Έρλινγκ μπορεί και θα κάνει το επόμενο βήμα. Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σίτι, αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες στις οποίες μπορεί να πάει. Η Σίτι έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, πολύ περισσότερα από τη Γιουνάιτεντ. Όταν πήγε στη Ντόρτμουντ, όλοι ξέραμε πως θα ερχόταν η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του», τόνισε στο Sport 1.

Όσο για το αν ο Χάαλαντ θα πάρει μεταγραφή από την Μπορούσια αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο; «Ίσως αυτό, ίσως το επόμενο. Πάντως είναι μεγάλη η πιθανότητα να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Θα δούμε. Θα πούμε στη Ντόρτμουντ τις ιδέες μας και θα ακούσουμε τις δικές τους, αλλά δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση το χειμώνα».

Στο συμβόλαιο του Χάαλαντ υπάρχει ρήτρα, που φημολογείται πως κυμαίνεται μεταξύ 75 και 90 εκατ. ευρώ. Τι λέει ο Ραϊόλα επ’ αυτού; «Τόσο εμείς όσο και η Ντόρτμουντ ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Έχουμε θέσει πολύ συγκεκριμένα το ζήτημα και πάντα έχουμε μια ειλικρινή σχέση αμοιβαίου σεβασμού με τη διοίκηση της Μπορούσια. Αυτό είναι πιο σημαντικό από όσα έχουν γραφτεί», είπε με αρκετή… ασάφεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ