aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Ψήνεται» επανένωση Ντεμπελέ - Τούχελ στην Τσέλσι

«Ψήνεται» επανένωση Ντεμπελέ – Τούχελ στην Τσέλσι

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο… σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με την Μπαρτσελόνα να του μεταφέρει πως δεν τον υπολογίζει πλέον αφού καθυστέρησε χαρακτηριστικά να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και τον 24χρονο εξτρέμ να απαντάει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος θα αποχωρήσει άμεσα από τους «Μπλαουγκράνα», με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Οι «μπλε» του Λονδίνου προτίθενται να προσφέρουν στους Καταλανούς 4 εκατομμύρια Ευρώ για να τον φέρουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να του προσφέρουν συμβόλαιο και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ως ελεύθερο (το τρέχον του συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούλιο).

Να θυμίσουμε ότι ο Ντεμπελέ είχε συνυπάρξει με τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, στην Ντόρτμουντ, με τον Γερμανό μάλιστα να κάνει και δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να ξανασμίξει με τον νεαρό άσο.

«Δεν έχω ιδέα ποια είναι η κατάστασή του στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής όταν παίζει ανάλογα με τις δυνατότητές του. Ήμουν πολύ τυχερός που τον προπόνησα στην Ντόρτμουντ. Ήταν για μόλις έναν χρόνο και εύχομαι να ήταν για περισσότερο. Έφυγα και στη συνέχεια αποφάσισε να φύγει και αυτός», ήταν τα λόγια του Τούχελ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ