aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρώην παίκτης της Σάλκε φυλακίστηκε επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Πρώην παίκτης της Σάλκε φυλακίστηκε επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του

Mία απίστευτη ιστορία έρχεται από τη Γερμανία με πρωταγωνιστή πρώην παίκτη της δεύτερης ομάδας της Σάλκε και άλλοτε συμπαίκτη του Μάνουελ Νόιερ, Γιάνικ Κάμπα. Ο 35χρονος από το Κονγκό καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, επειδή σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα σκηνοθέτησε τον θάνατό του σε αυτοκινητιστικό στο Κονγκό στις 9 Ιανουαρίου του 2016. Ο λόγος; Φυσικά για να καρπωθεί η σύζυγός του, η οποία μπήκε επίσης στη φυλακή, την αποζημίωση από την ασφαλιστική ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τρία χρόνια μετά από το δήθεν δυστύχημα, ο Κάμπα έγινε αντιληπτός ζωντανός στο Ρουρ της Γερμανίας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και σύμφωνα με την Bild δεν έχει δει ποτέ του τα χρήματα αυτά. Η σύζυγός του, επίσης, θεωρεί πως είναι αθώα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αρχικά στόχευαν ακόμη μεγαλύτερο ποσό, ύψους 3,3 εκατομμυρίων.

Ο Κάμπα προσπάθησε να δικαιολογηθεί και ισχυρίστηκε ότι μία νύχτα τον Κονγκό τον Ιανουάριο του 2016 έπεσε θύμα απαγωγής. Έμεινε χωρίς έγγραφα, χρήματα ή κινητό τηλέφωνο, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τη γερμανική πρεσβεία. Ο εισαγγελέας απέρριψε αυτή την εκδοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ