aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠολύχρωμη φανέλα για την επέτειο του Ολυμπιακού σταδίου βγάζει η Μπάγερν Μονάχου

Πολύχρωμη φανέλα για την επέτειο του Ολυμπιακού σταδίου βγάζει η Μπάγερν Μονάχου

Μετά την εντός, την εκτός έδρας, την εμφάνιση για τα ματς του Champions League αλλά και την «ειδική» που αφορά στο Oktoberfest, η Μπάγερν Μονάχου θα βγάλει και μια ακόμα, πέμπτη, εμφάνιση…

Αυτή την φορά, ο λόγος είναι η συμπλήρωση 50 ετών από την ανέγερση του Ολυμπιακού σταδίου του Μονάχου, στο οποίο οι Βαυαροί έδωσαν τα εντός έδρας παιχνίδια τους από το 1972 έως και το 2005!

Η Μπάγερν γιόρτασε αμέτρητες επιτυχίες σε αυτό το γήπεδο, μέχρι την μετακόμιση στην «Αλιάντς Αρένα», με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να επιθυμούν να τιμήσουν την περίσταση.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα «Footy Headlines», πάντως, η εμφάνιση που θα φορέσει η Μπάγερν αναμένεται να… συζητηθεί.
Κι αυτό γιατί θα είναι πολύχρωμη, με χρώματα που κάθε άλλο παρά θυμίζουν Μπάγερν. Ήτοι με το άσπρο για βάση, αλλά και κομμάτια πορτοκαλί και τιρκουάζ, μαζί με… σκούρο γκρι και κίτρινο.

Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή προφανώς έχει να κάνει με το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την εμβληματική οροφή του γηπέδου. Το πότε θα κυκλοφορήσει, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά η λογική λέει ότι αυτό θα συμβεί μέσα στον Οκτώβρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ