aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Πωλητήριο» της Μπάγερν Μονάχου στον Κομάν

«Πωλητήριο» της Μπάγερν Μονάχου στον Κομάν

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ακόμη και στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ακόμη και στην προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κομάν, ο οποίος μετακόμισε από τη Γιουβέντους στο Μόναχο πριν από έξι χρόνια, ζητά 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα διπλάσια απ’ όσα λαμβάνει τώρα. Η διοίκηση της Μπάγερν δεν θέλει να επαναληφθεί η υπόθεση Αλάμπα, ο οποίος απέρριπτε συνεχώς προτάσεις και τελικά μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ούτε όμως θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Κομάν, καθώς αν τις αποδεχθεί τότε θα διαταράξει τις ισορροπίες με τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας, που κι αυτοί θα απαιτήσουν αναπροσαρμογή στα δικά τους συμβόλαια.

Ετσι σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ είναι ανοικτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του και σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ζητά περίπου 90 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του. Τσέλσι και Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωση του, όπως σχετικά αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «The Mirror».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ