aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παρέλαση» στο Βερολίνο για την Άιντραχτ

«Παρέλαση» στο Βερολίνο για την Άιντραχτ

Την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν κατέγραψε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μάλιστα… εύκολα, όπως μαρτυράει και το τελικό 3-1 επί της Χέρτα μέσα στο Βερολίνο, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «αετοί» όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από την αναγκαστική αλλαγή του ηγέτη τους Κόστιτς, λόγω τραυματισμού μόλις στο 15’, αλλά πήραν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Μπογιατά ανέτρεψε τον Αντρέ Σίλβα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και με πολύ δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία νίκησε τον Σβόλοφ, για το 0-1.

Ο Ντοστ έχει… παράδοση απέναντι στους «πρωτευουσιάνους», μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πέντε γκολ εναντίον τους, συνεπώς… φυσιολογικά μάλλον ο Ολλανδός στράικερ της Άιντραχτ διεύρυνε το σερί του σήμερα…

Όταν από χτύπημα φάουλ από δεξιά του Καμάντα, πήδηξε ψηλότερα από τον Μπογιατά και με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 στο 36ο λεπτό!

Στην επανάληψη η Χέρτα μπήκε πιο δυνατά, αλλά υπήρξε «φλύαρη» ως προς την δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων για τον Τραπ. Και, σαν να μην έφτανε αυτό, από το… πουθενά δέχτηκε και τρίτο τέρμα.

Με τον Καμάντα να πασάρει σε δεύτερο χρόνο στον Ρόντε, έξω από την αντίπαλη περιοχή, τον Γερμανό μέσο να σουτάρει αμαρκάριστος και να στέλνει τη μπάλα με το αριστερό στην απέναντι γωνία του Σβόλοφ, κάνοντας το 0-3 στο 70’…

Το μόνο που κατάφεραν τελικά οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής. Γκολ, για να ακριβολογούμε, βέβαια, που ήρθε από πόδια… αντιπάλου, καθώς στην προσπάθειά του να διώξει προ του Λουκεμπακιό, ο Χίντερεγκερ σκόραρε στην εστία της ομάδας του, έξι λεπτά μετά.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:

Παρασκευή 25/9
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3
(76′ (αυτ.) Χίντερεγκερ – 30′ (πεν.) Σίλβα, 36′ Ντοστ, 70′ Ρόντε)

Σάββατο 26/9
Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου 16:30

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λειψία 16:30
Μάιντς-Στουτγκάρδη 16:30
Άουγκσμπουργκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 16:30
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Κολωνία 16:30
Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 19:30

Κυριακή 27/9
Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 16:30
Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 19:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ