aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Σάντσο έπιασε τον... τράγο από τα κέρατα!

Ο Σάντσο έπιασε τον… τράγο από τα κέρατα!

Έφερε… τούμπα την Κολωνία η Ντόρτμουντ με πρωταγωνιστή ξανά τον Τζέιντον Σάντσο!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός σκόραρε ένα τέρμα και έφτιαξε άλλο ένα, με την Μπορούσια να κάνει την ανατροπή στην έδρα των «τράγων», κάνοντας το δύο στα δύο στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ένα ματς που έμοιαζε εφιαλτικό για την Ντόρτμουντ για 70 λεπτά. Καθώς, οι παίκτες του Λουσιέν Φαβρ όχι μόνο δεν μπορούσαν να φτιάξουν κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χομ αλλά είδαν και τον Ντρέξλερ με την συμπλήρωση μισής ώρας να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν πτοήθηκαν. Παρότι το ματς δεν τους έβγαινε και έδειχναν… εγκλωβισμένοι από το αμυντικό τείχος της Κολωνίας, ο Λουσιέν Φαβρ είχε την έμπνευση να βάλει στο παιχνίδι μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας τους Βάιγκλ και Χακίμι. κάνοντας φουλ επιθετική την ομάδα του. Και αφού ο Σάντσο στο 70ο λεπτό έφερε το σκορ στα ίσα, ήρθε ο Χακίμι στο 86ο λεπτό μετά από σέντρα του Πίστσεκ να υπογράψει την ανατροπή.

Και η Ντόρτμουντ χτύπησε ξανά στα χασομέρια μετά από τέλεια αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενη το κενό γήπεδο και τους χώρους που άφησαν οι γηπεδούχοι με τον Σάντσο να μοιράζει έτοιμο γκολ στον Αλκάθερ για το τελικό 3-1.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική: 

Παρασκευή 23/8
Κολωνία-Ντόρτμουντ 1-3
(29’ Ντρέξλερ / 70’ Σάντσο, 86’ Χακίμι, 90’+4’ Αλκάθερ)

Σάββατο 24/8
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Λεβερκούζεν 16:30
Μάιντς-Γκλάντμπαχ 16:30
Άουγκσμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 16:30
Πάντερμπορν-Φράιμπουργκ 16:30
Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης 16:30
Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 25/8
Λειψία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 16:30
Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 19:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ