aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟ Σανέ «λύτρωσε» την Μπάγερν στην Φρανκφούρτη (vid)

Ο Σανέ «λύτρωσε» την Μπάγερν στην Φρανκφούρτη (vid)

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Φρανκφούρτη και την έδρα της Άιντραχτ, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Σανέ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, οι Βαυαροί συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Bundesliga, αυξάνοντας στους εννιά βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, η οποία δοκιμάζεται τη Δευτέρα (28/2) στην έδρα της Μάιντς.

Ανώτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Μπάγερν, είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργούσε με μεγάλη συχνότητα μπροστά στα καρέ του Τραπ.

Λυτρωτής για τους νικητές ο Σανέ, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή στο 67′ από τον Νάγκελσμαν και σκόραρε το νικητήριο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα (71′), στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Κίμιχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ