aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝτόρτμουντ: Μοντέστ ο αντικαταστάτης του Αλέ

Ντόρτμουντ: Μοντέστ ο αντικαταστάτης του Αλέ

Η είδηση ότι ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στους όρχεις προκάλεσε ασφαλώς «ψυχρολουσία» στο εσωτερικό της Ντόρτμουντ, βάζοντάς την παράλληλα σε διαδικασία εύρεσης νέου στράικερ που θα αντικαταστήσει τον Ιβοριανό τη φετινή σεζόν. Και το κενό καλύφθηκε και επίσημα, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αντονί Μοντέστ από την Κολωνία.

Ο 34χρονος πολύπειρος «killer» των γερμανικών γηπέδων με πάνω από 100 γκολ συνολικά σε Κολωνία και Χόφενχαϊμ, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο και οι Τράγοι από την πλευρά τους εισέπραξαν στα ταμεία τους το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του. Έτσι, ο Γάλλος θα προσθέσει άλλη μια λύση στη γραμμή κρούσης πέραν των Αντεγιέμι, Μουκοκό και Μάλεν μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ελπίδα ότι ο Αλέ θα καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και να επιστρέψει δριμύτερος από την επόμενη περίοδο.

Επόμενος στόχος για τη Μπορούσια είναι σύμφωνα με τους «Times» ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ