aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝτόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 3-2: Ο Χάαλαντ το κέρδισε στο 90+1'! (vid)

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 3-2: Ο Χάαλαντ το κέρδισε στο 90+1′! (vid)

Όσο έχει Χάαλαντ, μπορεί να ελπίζει ακόμη και στις πιο ζόρικες καταστάσεις, ακόμη κι όταν τα χρονικά περιθώρια «στενεύουν». Ο Νορβηγός σταρ δεν ακούει τις μεταγραφικές φήμες γύρω από το όνομά του και συνεχίζει ακάθεκτος, να σκοράρει και να δίνει νίκες στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με Μπάγερν και Φράιμπουργκ δεν σκόραρε και οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν, κόντρα στη Χόφενχαϊμ φλέρταραν με ακόμη μια γκέλα, αλλά ο Χάαλαντ στο 90+1′ έδωσε τη λύση και διαμόρφωσε το 3-2, στη δεύτερη νίκη της Μπορούσια στη φετινή Bundesliga.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έχασε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε δύο φορές, με τους Ρέινα (49′) και Μπέλιγχαμ (69′) να κρατούν σταθερά μπροστά τη Μπορούσια στο σκορ. Η Χόφενχαϊμ του Σεμπάστιαν Χένες, όμως, αντέδρασε και στις δύο περιπτώσεις, πρώτα με τον Μπαουμγκάρντνερ (61′) και έφερε το ματς ξανά στην ισορροπία στο 89′ με τον Νταμπούρ, «παγώνοντας» το «Signal Iduna Park».

Ωστόσο, σε μια περιπετειώδη φάση διαρκείας στο πρώτο λεπτό των καθυυστερήσεων, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκε σε θέση βολής, σκόραρε στην τρίτη τελική στην ίδια φάση και έχασε τα… μυαλά του, με τον πιο θεότρελο πανηγυρισμό «buzzer-beater» της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ