aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝόιερ - οδηγός Ταξί: Ο Ματέους δίνει 1000 ευρώ για τη φανέλα!

Νόιερ – οδηγός Ταξί: Ο Ματέους δίνει 1000 ευρώ για τη φανέλα!

Αίσθηση προκάλεσε το θέμα με τον ταξιτζή που βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, έκανε 120χλμ για να τ’ επιστρέψει και πήρε… μια φανέλα! Ο Τούρκος ταξιτζής είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του Γερμανού γκολκίπερ της Μπάγερν και η ιστορία του προκάλεσε μικρό κύμα αντιδράσεων στη Γερμανία. Ο επικεφαλής του Μουσείου Ποοδοσφαίρου της Δρέσδης πρόσφερε 200 ευρώ για τη φανέλα, αλλά ο Χαζίζ Σ. αρνήθηκε ευγενικά, αφού δεν ήθελε να κάνει ακόμα ένα ταξίδι.

Ο Λόταρ Ματέους το πήρε πάνω του, έδωσε 1000 ευρώ στον ταξιτζή, θέλοντας έτσι να τον βοηθήσει και οικονομικά, ενώ η φανέλα που φέρει την υπογραφή του Μάνουελ Νόιερ θα τεθεί σε δημοπρασία για καλό σκοπό. Ειδικότερα, τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «A heart for children». Ο Ματέους απάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Ξέρω από τη δική μου εμπειρία πώς είναι να χάνεις το πορτοφόλι σου. Μπλοκάρεις κάρτες, παίρνεις νέες, κάνεις αίτηση για ταυτότητα… Βρίσκω την κίνηση του Χαζίρ εξαιρετική». Ο Τούρκος ταξιτζής αποθέωσε τον Λόταρ και θα βγάλει τα παιδιά του για παγωτό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ