aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝίκη της Στουτγκάρδης με γκολάρα Μαυροπάνου (vid)

Νίκη της Στουτγκάρδης με γκολάρα Μαυροπάνου (vid)

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με το 4ο φετινό του γκολ στην Bundesliga άνοιξε τον δρόμο στην Στουτγκάρδη για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με 2-0.

Είναι πρώτος σε όλη την Bundesliga σε κερδισμένες μονομαχίες. Είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Στουτγκάρδης. Συνάμα, όμως είναι και ο πρώτος φετινός της σκόρερ, δίχως να εκτελεί πέναλτι! Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει ονειρεμένη χρονιά ξεχωρίζει σαν την μύγα μεσ’ το γάλα στην φετινή Στουτγκάρδη, για την οποία κάθε νίκη μοιάζει και με έναν μικρό θησαυρό.

Ο Έλληνας αμυντικός με ένα «τούβλο» στο 25ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για το μεγάλο διπλό (0-2) στην έδρα των λύκων που έβγαλε τους Σουηβούς από την ζώνη υποβιβασμού, στο πρώτο διπλό της σεζόν μετά από 6 άγονα ταξίδια.

Η Βόλφσμπουργκ που μετά την έξοδο της στο Champions League δείχνει φέτος μεταμορφωμένη προς το χειρότερο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ποτέ και δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στο 63ο λεπτό με νέο πολύ όμορφο γκολ, αυτή τη φορά από τον Φέρστερ.

Η Στουτγκάρδη είχε χαμένο πέναλτι με τον Μαρμούς (79’) για να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με το 0-2 να μένει ως το τέλος, στην πιο «γεμάτη» φετινή εμφάνιση των φιλοξενούμενων που θα προσπαθήσουν να πατήσουν σε αυτή την εμφάνιση για να πάρουν οξυγόνο στην μάχη της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ