aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝίκη με ανατροπή στο 93' για την Ντόρτμουντ, ανέβηκε 2η η Ουνιόν

Νίκη με ανατροπή στο 93′ για την Ντόρτμουντ, ανέβηκε 2η η Ουνιόν

Νίκη-θρίλερ για την Ντόρτμουντ στην έδρα της Μάιντς. Οι Βεστφαλοί -με ανατροπή και γκολ στο 93′- επικράτησαν 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και ανέβηκαν στην 5η θέση.

Τρελή εκκίνηση στο ματς, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Λι και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 4′ με τον Ριέρσον. Κι όμως, χρειάστηκαν να περάσουν περίπου… 90 λεπτά, αλλά η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς έφτασε στην ανατροπή με τέρμα του Ρέινα, ύστερα από ασίστ του Αλέ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει το «διπλό» (1-2) της Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, με τους πρωτευουσιάνους να ανεβαίνουν στη 2η θέση και στο -3 από την Μπάγερν Μονάχου. Και αυτοί επικράτησαν με ανατροπή, με τον Πιέπερ να ανοίγει το σκορ (13′) και τους Χάμπερερ (18′) και Μπέχρενς (46′, ύστερα από ασίστ του νεαποκτηθέντα Γιουράνοβιτς), να το φέρνουν τούμπα.

Την πέμπτη της σερί νίκη σημείωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικρατώντας 2-0 εντός έδρας επί της Μπόχουμ. Επιστροφή στα «τρίποντα» (1-0) για την Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, στο 1-1 έμειναν οι Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ