aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα συνάντηση την Τρίτη, σκέφτονται περαιτέρω αναβολή στη Γερμανία

Νέα συνάντηση την Τρίτη, σκέφτονται περαιτέρω αναβολή στη Γερμανία

Την περασμένη εβδομάδα, η υπεύθυνη Αρχή συνεδρίασε και αποφάσισε την αναβολή των πρωταθλημάτων στις δύο «μεγάλες» κατηγορίες μέχρι τις 2 Απριλίου. Παρότι άπαντες οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν πως θα ήταν σχεδόν απίθανο να συνεχιστεί κανονικά η δράση αμέσως μετά…

Πληροφορίες στη Γερμανία σήμερα αναφέρουν ότι την Τρίτη (24/03) θα υπάρξει νέα επαφή του εννιαμελούς προεδρείου της DFL με τους εκπροσώπους των 36 ομάδων στην οποία θα συστηθεί να δοθεί συνέχεια στην αναβολή της δράσης στα γερμανικά γήπεδα.

Αυτό θα γίνει, με βάση αφενός το ότι ήδη κάποιες ομάδες όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ή η Χέρτα Βερολίνου είναι σε καραντίνα, αφετέρου πως τα κρούσματα του κορωνοϊού πολλαπλασιάζονται δραματικά σε αρκετές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον και νόμοι απαγόρευσης κυκλοφορίας, εισόδου και εξόδου από αυτές!

Υπενθυμίζεται ότι η Bundesliga γυναικών έχει ήδη ανακοινωσει μέσω της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ματαίωση κάθε δράσης ως τις 19 Απριλίου, ενώ η τριτη κατηγορία μέχρι τις 30/03.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ