aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝάγκελσμαν - Λειψία: Νεότερος προπονητής και σύλλογος που φτάνει στα ημιτελικά

Νάγκελσμαν – Λειψία: Νεότερος προπονητής και σύλλογος που φτάνει στα ημιτελικά

Ο «Βενιαμίν» της ιστορίας του Champions League λέγεται Λειψία. Οι Κόκκινοι Ταύροι πήραν σπουδαία πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 κι έδωσαν συνέχεια στο σπάνιο ευρωπαϊκό τους ταξίδι, που θα τους βρει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μόλις 11 χρόνια μετά την ίδρυσή τους.

Έχοντας ιδρυθεί το 2009, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έγινε η νεότερη που φτάνει στους «4», σπάζοντας το ρεκόρ που είχε θέσει ο Ερυθρός Αστέρας (12 χρόνια).

Ομοίως, ο 33χρονος Γερμανός τεχνικός της θα είναι ο νεότερος coach σε ημιτελική φάση του Champions League, εκεί όπου θα βρει αντιμέτωπο τον συμπατριώτη του κι άλλοτε προϊστάμενό του στην Άουγκσμπουργκ, Τόμας Τούχελ, στη γερμανική «μονομαχία» του Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν (18/8, 22:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ