aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜεταγραφή από τη... Χαβάη για Αμβούργο

Μεταγραφή από τη… Χαβάη για Αμβούργο

Την απόκτηση του Αμερικανού επιθετικού Μπόμπι Γουντ από την Ουνιόν Βερολίνου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε το Αμβούργο.

Ο 23χρονος στράικερ που είναι , γεννημένος στην Χαβάη και έχει 16 συμμετοχές με την Εθνική ΗΠΑ (4 γκολ), ξεχώρισε στην φετινή σεζόν στην δεύτερη Μπουντεσλίγκα, πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 30 εμφανίσεις με την ομάδα της πρωτεύουσας και έτσι το Αμβούργο έσπευσε να τον κλείσει για τη νέα περίοδο.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για μένα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω στην Μπουντεσλίγκα», δήλωσε ο 23χρονος για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο Γουντ, ο οποίος γεννήθηκε στην Χονολουλού και έχει αφροαμερικανικές και ιαπωνικές ρίζες, ξεκίνησε την καριέρα του με τους Πάουντερ Ιγκλς στη Χαβάη, ενώ μετακόμισε το 2004 στην Καλιφόρνια για τους Ιρβάιν Στράικερ.

Το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για την Μόναχο 1860 και το 2015 δόθηκε δανεικός στην Άουε, πριν τον αποκτήσει η Ουνιόν τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ