Με κόσμο στις κερκίδες τα ματς στη Bundesliga!

Με την σύμφωνη γνώμη όλων των ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας, αποφασίστηκε η παρουσία κόσμου στο νέο πρωτάθλημα. Μίνιμουμ 1.000 θεατές και μέχρι το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας συμφώνησαν την Τρίτη (15/9) να επιτραπεί η είσοδος σε συγκεκριμένο αριθμό θεατών στη Bundesliga, από την έναρξη κιόλας του νέου πρωταθλήματος, που αρχίζει την προσεχή Παρασκευή (18/9) με το Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε!

Υπενθυμίζεται ότι, η παρουσία κόσμου στα γερμανικά γήπεδα είχε απαγορευτεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά την επανεκκίνηση της περσινής σεζόν τον περασμένο Μάιο…

Ωστόσο, μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ανάμεσα στους εκπροσώπους των 16 ομόσπονδων κρατιδίων, συμφωνήθηκε να υπάρξει μία δοκιμαστική περίοδος έξι εβδομάδων, όπου θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα θα μπορεί να ανοίξει το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με τήρηση πολύ αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και απαγόρευσης του αλκοόλ, ενώ το μίνιμουμ θα είναι οι 1.000 θεατές!

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ