aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜε γκολάρα του Βιντμέρ «σόκαρε» την Γκλάντμπαχ η Μάιντς (vid)

Με γκολάρα του Βιντμέρ «σόκαρε» την Γκλάντμπαχ η Μάιντς (vid)

Την ευκαιρία να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έχασαν Μάιντς και Γκλάντμπαχ, μένοντας στο 1-1 στη «Mewa Arena», στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής της Bundesliga.

Ένα αποτέλεσμα που πάντως κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό. Τα «πουλάρια» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό με κοντινή προβολή του Νόιχαους έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ζέντνερ και ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μπο Σβένσον ανέβασε στροφές πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης το οποίο τελικώς το βρήκε στο 76ο λεπτό με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Βιντμέρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Αποτέλεσμα με το οποίο η Μάιντς παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 17 πόντους, ενώ η Γκλάντμπαχ έμεινε στην ένατη με 15 βαθμούς.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ