aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Μάθημα» με 3άρα στα πιτσιρίκια της Παρί η Μπάγερν (video)

«Μάθημα» με 3άρα στα πιτσιρίκια της Παρί η Μπάγερν (video)

Με τρία γκολ στην επανάληψη η Μπάγερν έκανε την ανατροπή και έδωσε ένα γερό μάθημα στα μαθητούδια της Παρί Σεν Ζερμέν (3-1) στην πρώτη τους αναμέτρηση για το International Champions Cup.

Ήταν σαν να έπαιζε ο Τζίτζι Μπουφόν συμπαίκτης με όλη την τάξη των παιδιών του! Στην ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκαν άγνωστες λέξεις όπως: Ντιαρά, Ριμανέ, Νταγμπά, Μπερνέντ, Νσοκί, Τουφικί και υπό αυτές τις συνθήκες η ήττα με 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου (που είχε μέσα μεταξύ άλλων Ρόμπεν, Ριμπερί, Μπερνάτ, Βάγκνερ, Ραφίνια Μαρτίνες) σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Αυστρία για το International Champions Cup ακούγεται ως τιμητική.

Μάλιστα οι μικροί της Παρί πήγαν προηγούμενοι στο ημίχρονο χάρη σε ατομική προσπάθεια και γκολ του γιου του Ζορζ Ουεά, Τίμοθι ο οποίος έδειξε γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το όνομα του (31’, 0-1).

Οι Βαυαροί φαίνεται ότι θύμωσαν και στην επανάληψη με κορυφαίο τον Σέρζ Νιαμπρί γύρισαν το ματς. Μία κεφαλιά του Τσάβι Μαρτίνες (60’) κι ένα φάουλ του Ρενάτο Σάντσες (68’) έφεραν την ανατροπή, ενώ το 3-1 πέτυχε ο 17χρονος Ολλανδός Τζόσουα Ζίνκζι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ