aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΛεβαντόφσκι: Ξέσπασε στα αποδυτήρια της Μπάγερν λέγοντας συνεχώς «Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: Ξέσπασε στα αποδυτήρια της Μπάγερν λέγοντας συνεχώς «Μπαρτσελόνα»

Η εφημερίδα «Bild» φέρνει στη δημοσιότητα μια πληροφορία χαρακτηριστική της έντασης που βιώνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα τελευταία 24ωρα στην Μπάγερν αναφορικά με το μέλλον του.

Το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ακόμα στον αέρα. Ο ίδιος αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μπάγερν που βρέθηκαν στην «Volkswagen Arena» στον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και με δηλώσεις του προανήγγειλε ουσιαστικά το τέλος του από την ομάδα, δεδομένου ότι οι Βαυαροί δεν κατέθεσαν ποτέ πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος των Βαυαρών ωστόσο με δική του τοποθέτηση, τόνισε πως ο Πολωνός έχει συμβόλαιο ως το 2023 και οφείλει να το τιμήσει.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι χαρακτηριστικές της έντασης που βιώνει ο έμπειρος επιθετικός το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα (18/05) η εφημερίδα «Bild» αποκαλύπτει μια σκηνή που εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια της βαυαρικής ομάδας κατά την οποία ο «Λέβα» εξέφρασε την αποστροφή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την αποχώρησή του από το Allianz Arena.

Σύμφωνα με την ιστορία που διηγήθηκε το γερμανικό μέσο ενημέρωσης, οι συμπαίκτες του Πολωνού κατάφεραν να τον ακούσουν σε μια τηλεφωνική συνομιλία στα πολωνικά, κατά την οποία ο δεν σταμάτησε να προφέρει το όνομα της Μπαρτσελόνα, με θυμωμένο τόνο που υπονοούσε δυσαρέσκεια. Όσο κι αν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι δεν κατάλαβαν το περιεχόμενο της συνομιλίας. «Ο Λεβαντόφσκι είπε Μπαρτσελόνα ξανά και ξανά» εξήγησε η πηγή που αποκάλυψε το εν λόγω σκηνικό.

«Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φώναζε δυνατά στα αποδυτήρια. Ο επιθετικός μιλούσε πολωνικά αλλά κάθε ποδοσφαιριστής καταλάβαινε έναν όρο κι αυτή η λέξη δεν ήταν άλλη από το Μπαρτσελόνα που έλεγε ξανά και ξανά».

Αν και η Μπάγερν συνεχίζει να βρίσκεται σε θέση ισχύος στην υπόθεση, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2023, η Μπαρτσελόνα βασίζεται στην επιθυμία του Πολωνού να αλλάξει σκηνικό για να διαπραγματευτεί και να κλείσει τη μεταγραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ